İzinsiz sokağa çıkıp kaza yapınca yaptıkları şaşkına çevirdi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde izinsiz dışarı çıkan ve kazaya karışan iki Roman vatandaşa kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150'şer lira cezai işlem uygulandı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde izinsiz dışarı çıkan ve kazaya karışan iki Roman vatandaşa kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150'şer lira cezai işlem uygulandı. Basın mensuplarına tepki gösteren ve kazaya karıştıkları araç çekici ile kaldırılan şahısların daha sonra bölgeden çok sayıda asılsız ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

Kaza, akşam saatlerinde Karasu ilçesi Liman Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ters yönde gitmekte olan N.Y. idaresindeki 55 RU 754 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje çarptı. Çarpmanın etkisi ile yönü değişen araçta maddi hasar meydana geldi. Olay sonrası bölgeye giden polis ekiplerine güçlük çıkartan kazazedelerin üzerinden kimlik çıkmadı.

Yaptıkları ile şaşkına çevirdiler

Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından kazazedelere sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150'şer lira idari para cezası kesildi. Kamyonet, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Araç içerisinde bulunan kadın, olay yerinden görüntü almak isteyen basın mensuplarına, "Çekmeyin, ne çekiyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Meydana gelen kazanın ardından roman vatandaşların, aracın çekilmesi dolayısıyla yangın gibi çok sayıda asılsız ihbarda bulunduğu öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Mersin Tarsus’ta suç şebekesi çökertildi: 3 tutuklama
İstanbul’da “Daltonlar” suç örgütüne yönelik “Mahzen-37” operasyonları: 14 şüpheli yakalandı
İstanbul’un Kağıthane Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-37” operasyonlarında; kasten öldürmeye teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, iş yeri ku...
Çekici üzerinde taşınan araçtan 45 adet ruhsatsız tabanca bulundu
Bakan Bayraktar: “Erzincan İliç’te maden sahasında meydana gelen heyelan sonrası iki işçi kardeşimize daha ulaştık”
Pençe operasyonu bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker kurtarılamayarak şehit oldu
Pendik’te 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 4 yaralı
MSB: “3 Mayıs tarihinde, yıldırım düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarıl...
Tavşanlı’da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
Emet’te uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı