İzmir’de askeri alanda çıkan yangın söndürüldü

İzmir'in Buca ilçesinde bir parkta çıkan ve NATO üssüne bağlı askeri alana sıçrayan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

İzmir'in Buca ilçesinde bir parkta çıkan ve NATO üssüne bağlı askeri alana sıçrayan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Buca ilçesinde bulunan bir parkta çocukların oyun oynadıkları sırada yaktıkları yangın, şiddetli rüzgarın da etkisiyle NATO'ya bağlı askeri alana sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın geniş bir alana yayılırken, yangına 4 yangın söndürme helikopteri ve çok sayıda itfaiye aracı müdahale etti. Yangının çıktığı alanın engebe olması yüzünden yangına müdahale etmekte zorluk çeken itfaiye ekipleri, buldozer yardımıyla yangına müdahale etti. Yangın çevrede bulunan evlere ve NATO üstünde bulunduğu iddia edilen askeri cephaneye ulaşmadan yaklaşık 8 saatlik bir müdahale sonrası kontrol altına alınarak söndürüldü.

Asayiş Haberleri

Tavşanlı’da Köylere Hizmet Götürme Birliği yeni sezona hazır
CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Eski Bakan Erdoğan Bayraktar’a hakaret ettiği iddiasıyla ve milletvekili dokunulmazlığı olmadığı gerekçesiyle ‘sanık’ sıfatıyla yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcıl...
Akşehir’de uyuşturucu operasyonu
Konya’da sahte alkollü içki satan şahıs tutuklandı
Çin’de otoyol faciasında can kaybı 48’e yükseldi
Satın aldığı ev çöp ev çıktı
Şırnak merkezli 15 ilde dolandırıcılık operasyonu: 32 gözaltı
MSB: “Hudutlarda son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 364 şahıs yakalanmıştır.”
MSB: “Son bir haftada 43 terörist etkisiz hâle getirilmiştir.”
Büyükçekmece’deki sır cinayet çözüldü