İzmir’deki uyuşturucu operasyonunda 18 tutuklama

İzmir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında ilçe jandarma komutanının da bulunduğu 18 kişi tutuklandı.

İzmir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında ilçe jandarma komutanının da bulunduğu 18 kişi tutuklandı.

İzmir'in Aliağa ilçesinde tatil köyüne yapılan operasyonda 1 ton 200 kilogram skunk ile 500 gram likit esrar beş uzun namlulu otomatik silah, bir tabanca, 100 mermi, iki pompalı tüfek ve 58 fişek ele geçirilmişti. Operasyon kapsamında aralarında Hakkari Çukurca İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bilgehan Özkozanoğlu'nun da bulunduğu 20 kişi gözaltına alınmıştı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan 20 şüphelinin, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan, aralarında Çukurca İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bilgehan Özkozanoğlu'nun da bulunduğu 18 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Burdur’da çalınan 2 motosiklet bulunarak sahiplerine teslim edildi
Erzin’de çıkan baraka yangını söndürüldü
Payas’ta çıkan ev yangını söndürüldü
Çanakkale’de arızalanan lastik bot içinde sürüklenen 32 kaçak göçmen kurtarıldı
Uşak merkezli düzenlenen operasyonda 13 şüpheli yakalandı
Hatay’da intihar girişimi
Dörtyol’da çalıntı araçla yakalanan şüpheliye 15 bin para cezası
Payas’ta ağaçta mahsur kalan kedi kurtarıldı
Şüphe üzerine durdurulan araçtan kaçak tütün çıktı
Jandarmanın dikkati sayesinde 490 bin TL dolandırılmaktan kurtuldu