Jandarma, çocukları hayvanat bahçesine götürdü

GAZİANTEP (AA) - İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerler, Bekişli Köyü İlköğretim okulunda eğitim gören çocukları, hayvanat bahçesine götürdü.Sabah saatlerinde...

GAZİANTEP (AA) - İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerler, Bekişli Köyü İlköğretim okulunda eğitim gören çocukları, hayvanat bahçesine götürdü.

Sabah saatlerinde Şahinbey’e bağlı Bekişli Köyü İlköğretim okuluna gelen jandarmalar, öğrencileri jandarma araçlarına bindirerek şehir merkezindeki hayvanat bahçesine götürdü.

Jandarmayla birlikte hayvanat bahçesini gezen öğrenciler mutluluk yaşadı. Öğrenciler aslan, zürafa ve fil gibi hayvanları hayatlarında ilk kez gördüler ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğrencilere gezi esnasında kitap, şapka ve balon gibi çeşitli hediyeler verildi.  

Gezi tamamlandıktan sonra öğrenciler tekrar jandarma araçlarına bindirildi ve köylerine bırakıldı. Öğrenci aileleri jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Okulun öğretmenlerinden Elif Sultan Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin hayatları boyunca unutamayacakları güzel bir gün geçirdiğini söyledi.

Yerel Haberleri

DBB Başkanları birimleri denetledi
Bursa Uludağ Üniversitesinin acı günü
Çocuklarını kanallardan uzak tutun
Kafasına poşet takılan leyleğin yardımına ekipler yetişti
Selçuk Üniversitesinde ‘Özgürlük için Kampüsteyiz’ nöbeti başladı
Tokat’ta minik Hatice’nin büyük iyiliği: Gazze’deki çocuklar için ödülünü bağışladı
ASÜ öğrencileri Gazze nöbetine başladı
Atatürk Üniversitesi’nde bilimsel teşvik töreni
BŞEÜ’den sesler Filistin ve Doğu Türkistan için yükseldi
Gazipaşa’da kızartma yağları denetlendi