Jandarma kaçak avcılara geçit vermiyor

Van'ın Muradiye ilçesinde jandarma ekipleri, kaçak avlanmada kullanıldığı tespit edilen bir tekne ile 200 metre ağ ele geçirdi.

Van'ın Muradiye ilçesinde jandarma ekipleri, kaçak avlanmada kullanıldığı tespit edilen bir tekne ile 200 metre ağ ele geçirdi.

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 15 Nisan 15 Temmuz arası başlayan av yasağı kapsamındaki denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Muradiye İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş, istihbarat, merkez ve Alpaslan Jandarma Karakol Komutanlıkları ile Edremit bot tim komutanlığı ekipleri 21 Nis 2018 günü yapılan araştırmalar sonrasında Ovapınar ve Karahan köyleri sazlık alanları içerisinde tespit edilen noktalara, sabahın ilk ışıkları ile operasyon düzenledi. Operasyonu müteakip kaçak avlanmaya konu olarak sazlıklar arasında gizlenmiş bir adet tekne ile 200 metrelik manyat ağı ile kaçak avlanmada kullanilan malzemeler ele geçirildi.

Jandarma kaçak avcılara geçit vermiyor

Jandarma kaçak avcılara geçit vermiyor

Asayiş Haberleri

Köye inen kurt, iş yeri bahçesindeki köstebeği böyle avladı
Mersin Tarsus’ta suç şebekesi çökertildi: 3 tutuklama
İstanbul’da “Daltonlar” suç örgütüne yönelik “Mahzen-37” operasyonları: 14 şüpheli yakalandı
İstanbul’un Kağıthane Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-37” operasyonlarında; kasten öldürmeye teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, iş yeri ku...
Çekici üzerinde taşınan araçtan 45 adet ruhsatsız tabanca bulundu
Bakan Bayraktar: “Erzincan İliç’te maden sahasında meydana gelen heyelan sonrası iki işçi kardeşimize daha ulaştık”
Pençe operasyonu bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker kurtarılamayarak şehit oldu
Pendik’te 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 4 yaralı
MSB: “3 Mayıs tarihinde, yıldırım düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarıl...
Tavşanlı’da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama