Jandarma kaçak kazı yapanlara göz açtırmıyor

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbar üzerine yaptıklarını baskınla kaçak kazı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı.Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat ekipleri Safranbolu ilçesine bağlı Karıt...

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbar üzerine yaptıklarını baskınla kaçak kazı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat ekipleri Safranbolu ilçesine bağlı Karıt köyünde kaçak kazı yapıldığı ihbar üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda bir kişi kaçak kazı yaptığı esnada ekiplerce suçüstü yakalanırken şahısla birlikte kürek, kazma, çapa ve el dedektörü ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli Jandarmadaki ifadesinin ardından sevk edildiği savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Şüpheli araçtan tabanca çıktı
Siirt’te firari hırsız yakalandı
Kamu görevlilerinin yargılandığı Soma Davası 12 Eylül’e ertelendi
Eyüpsultan’da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden olan suça sürüklenen çocuk, Savcılıktaki işlemlerinin ardından ’kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle...
Bursa’da 50 milyon lira değerinde gümrük kaçağı oto yedek parça ele geçirildi
Trafik jandarmasından öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi
Yoldan çıkan araç kaza yaptı: 1yaralı
Lüks araç yoldan çıktı: 1’i ağır 2 yaralı
Amasya’da güvenlik ve asayiş masaya yatırıldı
Doğadan toplanması yasak olan salep soğanını izinsiz toplayan 5 şahıs suçüstü yakalandı