Jandarma kaçakçılara göz açtırmıyor

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 10-16 Ocak tarihleri arasında icra edilen adli ve önleyici faaliyetler neticesinde toplamda 17 bin 670 paket...

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 10-16 Ocak tarihleri arasında icra edilen adli ve önleyici faaliyetler neticesinde toplamda 17 bin 670 paket gümrük kaçağı ele geçirdi.

Konuyla alakalı olarak İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, adli ve önleyici faaliyetler neticesinde, 10-16 Ocak tarihleri arasında meydana gelen kaçakçılık olaylarında 17 bin 670 paket gümrük kaçağı sigaranın ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, aynı tarihlerdeki asayiş olaylarında ise, 3 adet ruhsatsız av tüfeğinin ele geçirildiği, toplamda 17 bin 616 kişinin sorgulamasının yapıldığı, sorgulama neticesinde de 40 şahsın yakalandığı kaydedildi.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri tarafından yapılan uygulamalarda da 4 bin 329 aracın kontrol edilerek trafik kurallarına uymayan 138 araç sürücüsüne ceza kesildiği belirtilen açıklamada, 62 aracın trafikten men edildiği ve 46 okul servisi ile 10 işçi servisi aracının kontrol edildiği ifade edildi.

Asayiş Haberleri

Vali Hatipoğlu: "Ampute olan yaralılarımız var ama yaralıların genel durumları iyi"
İzmir’de motosiklet belediye otobüsüne çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Ayrıldığı eşini sokak ortasında bıçakla yaraladı
Dur ihtarına uymayan otomobil direğe çarparak durabildi
İki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Burdur’da kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 çocuk ağır yaralandı
Burdur’da yaşlı adamı gasp edip tartaklayan şüpheli tutuklandı
Tokat’ta 5’i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın nedeni EYP olduğu ortaya çıktı
Vali Hatiboğlu açıkladı: 2 kişi gözaltında
İzmir açıklarında 56 göçmen karaya çıkartıldı