Jandarma üniversite öğrencilerini bilgilendirdi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Adnan Menderes Üniversitesi İsabeyli yerleşkesinde açılan stantta öğrenciler çeşitli konular hakkında bilgilendirildi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenliği için aralıksız...

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Adnan Menderes Üniversitesi İsabeyli yerleşkesinde açılan stantta öğrenciler çeşitli konular hakkında bilgilendirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenliği için aralıksız olarak çalışmalarını sürdürürken bir yandan da çeşitli noktalarda açtığı stantlar ile de vatandaşları bilgilendiriyor. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ve Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı personellerince Adnan Menderes Üniversitesi İsabeyli yerleşkesinde stant açılarak açılarak üniversite öğrencileri bilgilenmelerde bulunuldu. KADES Uygulaması, Kadına El Kalkamaz, çevre bilincinin oluşturulması, siber zorbalık ve internet üzerinden dolandırıcılık konularında öğrencilere çeşitli bilgiler veren ekipler durumsal farkındalık oluşturmak amacıyla broşür dağıtıp, pankart açtı. Öğrenciler de kendilerine bilgi vererek sorularını yanıtlayan jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Türkiye Haberleri

TDV Devr-i Alem Gençlik Fuarı’nın kapanışı Ankara’da gerçekleştirildi
İsrail, Gazze’nin kuzeyine insani yardım sevkiyatı için yeni geçiş noktası açtı
Emine Erdoğan, Avrupa şampiyonu Mete Gazoz’u kutladı
İsrail destekçisi ABD’li komedyen Seinfeld, Duke Üniversitesi’nin mezuniyet töreninde protesto edildi
Doğubayazıt’ta 5 bin meyve ağacının bulunduğu bahçe bungalov evleri ile turistleri ağırlıyor
Başkan Mandalinci: "Hayatımıza iz bırakan anneler, toplumsal yaşamın olmazsa olmazıdır"
Belçika’da İsrail’e yapılan silah satışı protesto edildi
Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Şahin’den Anneler Günü ziyareti
Efeler’den engelli annesini duygulandıran ziyaret
Esenyurt Belediye Başkanı Özer annelerle buluştu