Bolu Dağı’nda sürücüler polisin uygulamasına takıldı

100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde denetim yaptı. Yük ve yolcu taşıyan araçların lastiğini kontrol eden ekipler, sürücülere uyarılarda bulundu.

100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde denetim yaptı. Yük ve yolcu taşıyan araçların lastiğini kontrol eden ekipler, sürücülere uyarılarda bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar üzerinde kış lastiği uygulaması yaptı. 1 Aralık itibariyle başlayan uygulamada, kış lastiğini takması zorunlu olan yük ve yolcu taşıyan araçları denetleyen ekipler, lastiklerde diş kalınlıklarının yanı sıra lastik işaretlerini de kontrol etti. Avrupa ile Anadolu'yu birbirine bağlayan en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı çıkışında yapılan uygulamada, sürücülere kış lastiği broşürü veren ekipler, uyarılarda bulundu.

Kocaeli'den Karabük'e giden tırın sürücüsü Hasan Sevgi, uygulamanın yararlı olduğunu belirterek, "İnşallah Bolu Dağı'nı geçeceğim. Kar lastikleri çok önemli. Yolda parçalanan lastikleri görüyoruz. Bunun için orijinal, kaplama olmayan lastikler daha iyi olur. Bende kış lastiğini taktım, her yıl da takıyoruz. Kışın güvenli seyretmemizi sağlıyor" dedi.

Asayiş Haberleri

Adana merkezli 4 ilde ’Ayar-3’ operasyonu: 50 milyon lira değerinde altın ele geçirildi
Motosikletle bariyerlere çarpan 2 arkadaş hayatını kaybetti
Milli Savunma Bakanlığı: "Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 şahıs Edirne’de görevli hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 3’ünün FETÖ terör...
İzmir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 10 tutuklama
ABD’deki hortum felaketinde ölü sayısı 7’ye yükseldi
Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 4 ilde icra edilen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 50 milyon lira değerinde altın ele geçirildiğini ve 13 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Elazığ merkezli 5 ilde dolandırıcılık ve hırsızlık operasyonu: 12 gözaltı
Aksaray’da elektrik panosunda yangın paniği
"Ormanların hayaleti" vaşak, bozkır topraklarında