Kadıköy’de halk otobüsünün çarptığı yaya feci şekilde can verdi

Kadıköy'de halk otobüsünün çarptığı vatandaş feci şekilde can verdi. Polis, kazanın ardından olay yerinden giden otobüsü ve şoförünü bulmak için...

Kadıköy'de halk otobüsünün çarptığı vatandaş feci şekilde can verdi. Polis, kazanın ardından olay yerinden giden otobüsü ve şoförünü bulmak için çalışma başlattı.

Olay, Kadıköy Rıhtım Caddesi üzerinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Kadıköy-Üsküdar seferini yapan bir halk otobüsü, iddiaya göre yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Efiloğlu'na (55) çarptı. Çarpmanın etkisiyle vatandaş yere yığılırken, otobüs şoförü kazanın ardından otobüsüyle olay yerinde beklemeden gitti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık ekipleri, otobüsün çarptığı adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine şeritler çeken polis, trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi, olay yerine gelen ambulans ile götürüldü. Polis, otobüsü ve şoförünü bulmak için çalışma başlattı.

Kaza anını gören Alparslan Bayraktar isimli bir vatandaş, "Adam karşıdan geliyordu. Ayağı takıldı, yere düştü. Otobüs de kafasının üzerinden geçti gitti. Otobüs 5 dakika kadar bekledi, sonra gitti" dedi.

Asayiş Haberleri

Samsun’da Cansu öğretmen kansere yenildi
Otel odasında silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Tavşanlı’da Köylere Hizmet Götürme Birliği yeni sezona hazır
CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Eski Bakan Erdoğan Bayraktar’a hakaret ettiği iddiasıyla ve milletvekili dokunulmazlığı olmadığı gerekçesiyle ‘sanık’ sıfatıyla yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcıl...
Akşehir’de uyuşturucu operasyonu
Konya’da sahte alkollü içki satan şahıs tutuklandı
Çin’de otoyol faciasında can kaybı 48’e yükseldi
Satın aldığı ev çöp ev çıktı
Şırnak merkezli 15 ilde dolandırıcılık operasyonu: 32 gözaltı
MSB: “Hudutlarda son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 364 şahıs yakalanmıştır.”