Kadın turistlerin banka kartlarını çaldılar

Antalya'nın Manavgat ilçesinde biri İngiliz diğeri Fransız 2 turist kadının banka kartları ATM'de işlem yaptıktan sonra çalındı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde biri İngiliz diğeri Fransız 2 turist kadının banka kartları ATM'de işlem yaptıktan sonra çalındı.

Edinilen bilgiye göre, pazartesi pazarı çevresindeki 2 ayrı ATM'de işlem yapan İngiliz kadın turist Jade Cunningham işlemini tamamlayıp kartını aldığı sırada yanına gelen bir kişi kredi kartını çalarak kaçtı. İngiliz kadın turist kredi kartının çalındığını belirterek polise başvurdu. Olay yerine gelen polis İngiliz kadın Cunningham'dan olay hakkında bilgi aldı.

Jade Cunningham, "Eşimin kartıyla işlem yapıp kartı cihazdan aldığım sırada yanımıza yaklaşan bir kişi aniden elimdeki kartı kapıp kaçtı. Neye uğradığımı anlayamadım" şeklinde konuştu.

Öte yandan, yine aynı bölgede ismi öğrenilemeyen Fransız kadın turistin de kredi kartı aynı şekilde çalındı. Fransız kadın da polise şikayetçi oldu.

Emniyet güçleri ise turistlerin banka kartlarını çalan şahısların bulunması için çalışma başlatırken, ATM cihazlarının kameralarının izlenmesiyle şahsın belirlenebileceği bildirildi.

Asayiş Haberleri

Pendik’te trafik kazası: 2’si ağır 4 yaralı
Vali Hatipoğlu: "Ampute olan yaralılarımız var ama yaralıların genel durumları iyi"
İzmir’de motosiklet belediye otobüsüne çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Ayrıldığı eşini sokak ortasında bıçakla yaraladı
Dur ihtarına uymayan otomobil direğe çarparak durabildi
İki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Burdur’da kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 çocuk ağır yaralandı
Burdur’da yaşlı adamı gasp edip tartaklayan şüpheli tutuklandı
Tokat’ta 5’i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın nedeni EYP olduğu ortaya çıktı
Vali Hatiboğlu açıkladı: 2 kişi gözaltında