Kahramankazan Belediyesi 2022 bütçesi, oy birliğiyle onaylandı

Ankara Kahramankazan Belediyesi'nin 2022 mali yılı bütçesi, Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Ankara Kahramankazan Belediyesi'nin 2022 mali yılı bütçesi, Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bütçenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, belediyenin ve ilçe halkının menfaatlerini önde tutarak hizmetlerini sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Kahramankazan Belediyesi'nin 2022 mali yılı bütçe tasarısı Belediye Meclisi'nde görüşüldü. Belediye Meclisi'nde mali bütçe tasarısı maddeler halinde okunarak oylamaya sunuldu. Oylamanın ardından bütçe tasarısı oy birliği ile kabul edildi. Oy birliği ile mecliste onaylanan Kahramankazan Belediyesi'nin 2022 mali yılı bütçesi 160 milyon TL olarak belirlendi. Kahramankazan Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen 2022 mali yılı bütçe tasarısı, mevzuat gereği Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kasım ayı toplantısında görüşülerek oylamaya sunulacak.

Halkın menfaati önde tutulacak

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bütçenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, tüm meclis üyelerine gösterdikleri güven ve samimiyet için teşekkür etti. Belediyenin ve ilçe halkının menfaatlerini önde tutarak hizmetlerini sürdürmeye devam edeceklerini belirten Oğuz, çalışmalarını şeffaflık, samimiyet ve çözüm esaslarına göre yürüteceklerini söyledi. Oğuz, bütçenin hazırlanmasında emeği geçen tüm meclis üyesi ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Ekonomi Haberleri

Edirne’de Bulgarların alışveriş mesaisi sürüyor
ANASİAD Genel Başkanı Hakan Birkan: "Hep birlikte ekonomiye odaklanmalıyız"
BUYSAD Başkanı Coşkun Dönmez, tekrar YESİDEF yönetiminde
Ankara’da işletmelere yönelik vergi denetimi yapıldı
Hisarcıklı üreticilerin zirai don ve kırağı önlemi
BankPozitif’ten kredi notu artışı değerlendirmesi
Kaymakam Kumcu, sınır kapısında incelemelerde bulundu
Çarşamba ve Ayvacık’ta yürütebilecek çalışmalar masaya yatırıldı
Türk balıkçı tekneleri okyanusları mesken tuttu
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "S&P ülke kredi notumuzu 11 yılın ardından 1 kademe artırırken görünümü pozitif olarak korudu. S&P, Fitch ve Moody’s’in pozitif not görünümleri not artışlarının devamının habercisi....