Kahtalı: “Cumhurbaşkanımızı En İyi Şekilde Ağırlayacağız”

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştireceği Malatya mitingi için bütün hazırlıkları tamamladıklarını...

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştireceği Malatya mitingi için bütün hazırlıkları tamamladıklarını Malatyalıların, Cumhurbaşkanını beklediklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya mitingi ile ilgili bilgi verdi. "Cumhurbaşkanını Malatya'da en iyi şekilde ağırlayacağız" diyen Kahtalı, yağmura karşı önlem aldıklarını ve bütün Malatyalıları mitinge beklediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Partinin Kurucu lideri olması hasebiyle AK Parti teşkilatlarında Cumhurbaşkanına karşı ayrı bir hassasiyet olduğunu vurgulayan Kahtalı, "Ziyareti öncesi gerek Büyükşehir Belediyesi gerek ilçe belediyelerimiz gerekse Valiliğimiz bütün hazırlıkları tamamladı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da coşku ile Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Yarın hava yağmurlu gözüküyor. Biz bunun da önlemini aldık, bütün vatandaşlarımıza yağmurluk ve şemsiye dağıtacağız. Bununla ilgili herhangi bir sıkıntımız yok" şeklinde konuştu.

Yerel Haberleri

7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı
Başkan Umut Yılmaz, kırsal mahalle sakinleriyle bir araya geldi
Üniversiteli öğrencilerden Başkan Ataç’a teşekkür
Elazığ’da gök yüzünde görülen cisim tedirgin etti
Özel öğrencilere, kurtarma köpeği eşliğinde terapi
Eskişehir’de turist yoğunluğu
İnönü’de yabani ot temizliği hız kesmeden devam ediyor
Saksıya çöp atan vatandaşlara esnaftan duyarlılık çağrısı
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak: “Eskişehir halkı ikinci millet bahçesini istiyor”