Kanyona düşen karacayı kurtarma operasyonu

Ordu'da bir kanyona düşen ve boğulma tehlikesi geçiren karaca, milletvekili ve belediye başkanlarının girişimiyle kurtarıldı.

Ordu'da bir kanyona düşen ve boğulma tehlikesi geçiren karaca, milletvekili ve belediye başkanlarının girişimiyle kurtarıldı.

Ordu'nun en uzun dere özelliğine sahip Çamaş kanyonu ilginç bir kurtarma operasyonuna şahit oldu. Vatandaşlarla bayramlaşmak için Çamaş ilçesine giden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, burada Çamaş Belediye Başkanı Alahittin Giden ve danışmanlardan oluşan bir heyet ile birlikte turistik özellik taşıyan Çamaş Kanyonunu görmek için bölgeye gitti. Heyet, kanyona geldikleri sırada suya düşmüş ve çıkmak için çırpınan bir karaca ile karşılaştı. Bunun üzerine heyette bulunan 3 kişi elbiselerini çıkararak suya atladı. Bir yandan suda çırpınan bir yandan da kendisini kurtarmaya gelenlerden ürken karacayı zapt etmekte zorluk yaşandı. Bunun üzerine fanilalarla ayakları bağlanan karaca zorlukla kanyon başına çıkarıldı. Milletvekili Metin Gündoğdu, ürken karacayı bir süre sakinleştirdikten sonra doğal yaşama bıraktı.

Türkiye Haberleri

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı
ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamlandı
Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Efeler’de 1 Mayıs kutlamaları
Mersin’de 1 Mayıs coşkuyla kutlandı
İsrail, 7 Ekim’den bu yana ilk kez Erez Sınır Kapısı’nı Gazze’ye insani yardım için açtı
Başkan Aydın 1 Mayıs’ı emekçilere birlikte kutladı
Uşak’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerle kutlandı
Alanya’da 1 Mayıs kutlaması
Hak-İş Genel Başkanı Arslan: "1 Mayıs, işçi iradesinin ve insan olma onurunun yükseldiği gündür"