KAPEM’de akıl ve zeka oyunları kursu başlıyor

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kapadokya Eğitim Merkezi'nde (KAPEM) çocuklar için Akıl...

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kapadokya Eğitim Merkezi'nde (KAPEM) çocuklar için Akıl ve Zeka Oyunları Kursu açılıyor.

KAPEM'de çocukların strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme-mantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, sıra dışı düşünme, dikkat - konsantrasyon, hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlayan, aynı zamanda; ileriyi görme, planlama ve sabır, sebat, kararlılık, karar verme, yenilgiyi hazmetme, rekabet gibi tutum ve davranışları geliştiren, kinestetik alanda uygulamaya imkan sağlayan bir akıl ve zeka oyunları atölyesi olan Akıl ve Zeka Oyunları Kursu açılıyor.

7-14 yaş aralığındaki çocukların ücretsiz olarak katılabilecekleri kursta, Numbers, Qbitz, LookLook, Reversi, Küre, Triangle Game, Dizios, Pomela, Skippty, Qwirkle, Six, Whatzizz, Architecto, Mangala ve bunlarının yanında Matematiksel Akıl Oyunlarından Sudoku, Sihirli Piramit, ABC Bağlama, Apartmanlar ve benzeri olimpiyat oyunlarının eğitimi verilecek.

Eğitimler sonunda katılan tüm çocuklar sertifika sahibi olacaklar. Sınırlı kontenjanla açılacak kursa katılmak isteyen çocukların aileleri www.nevsehirbelediyesigenclikspor.com adresinden online olarak başvurularını yapabilecek.

Kültür Haberleri

RTÜK Başkanı Şahin: "Özel hayatın gizliliğini ihlal sadece bizim yasamızda değil, TCK’nın 134. Maddesi gereğince de suçtur"
Hisarcık’ta Şehitler Mahallesinde hayır yemeği
Miniklerin geri dönüşüm defilesi tam not aldı
3 dakikada 323 gram acı biber yedi
Sanatseverlerle 8 Mayısta buluşacaklar
Zeki Demirkubuz GAÜN öğrencileriyle bir araya geldi
2. Kommagene Bienali başlıyor
Defineciler izleyicilerden tam not aldı
85 bin kişinin ziyaret ettiği müzede ’Ahilik’ anlatılıyor
Niğde’de ’Eğitim, Kültür ve Sanat Söyleşileri’ yapıldı