Karaman merkezli 8 ilde ’ByLock’ operasyonu: 6 gözaltı

Karaman merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda haklarında yakalama kararı çıkarılan...

Karaman merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda haklarında yakalama kararı çıkarılan 15 kişiden 6'sı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu değerlendirilen ve "ByLock" kullanıcısı oldukları iddia edilen 4'ü kadın 15 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde Karaman, Konya, İzmir, Bursa, Niğde, Kayseri, Mersin, Adana ve Malatya illerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlar kapsamında aralarında öğretmen, işçi ve öğrencinin de bulunduğu 4'ü kadın 6 kişi gözaltına alındı.

Karaman Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltı kararı bulunan 9 kişinin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Asayiş Haberleri

İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale
Esenler’de yol kenarında erkek cesedi bulundu
İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında
Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalelere rağmen şehit oldu"
İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere teslim oldu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipl...
Adıyaman’daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu
Pancar toplarken yılan soktu, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim edildi
Alman polisinden terör örgütü PKK mitingine izin çıkmadı
Metroda genç kız tacize uğradı: O anlar kamerada