Karapınar’da Çanakkale Zaferi ve şehitler anıldı

Konya’nın Karapınar ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi.Karapınar ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıldönümü münasebe...

Konya’nın Karapınar ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi.
Karapınar ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıldönümü münasebetiyle etkinlik düzenlendi. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan ve destanlar yazan şehitler ve kahraman gaziler düzenlenen programda anıldı. İlk tören Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla gerçekleştirildi. Ardından törenler Kültür Merkezindeki etnikliklerle sürdü. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapıldığı törende, öğrenciler şiir okudu. Cumhuriyet Ortaokulu tarafından "Çanakkale: Vatan Sağolsun" adlı gösteri sergilendi.
Anma etkinliklerine, İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, şehit ve gazi aileleri ile davetliler katıldı.

Yerel Haberleri

Kocaeli Üniversitesi heyetinden Rektör Çomaklı’ya ziyaret
Yavru atmaca bu sefer ağa değil tabelaya çarptı
Bitlis Valisi Karaömeroğlu, şehit ailelerini ziyaret etti
Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar
Parmağa sıkışan yüzük kesilerek çıkarıldı
Prof. Dr. Sami Güçlü’den Rektör Özölçer’e ziyaret
“Arılarım beni tanıyor” diyen bal üreticisi atletle arılarına bakım yapıyor
Görevi esnasında beyin kanamıs geçiren güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı
Başkan Aydın’dan kreş müjdesi
Sungurlu’da geleneksel çocuk oyunları şenliği sona erdi