Kargoyla gelen uyuşturucu yakalandı

Lübnan'dan İstanbul'a kargo yoluyla gönderilen pistonlar içerisinde uyuşturucu ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Lübnan'dan İstanbul'a kargo yoluyla gönderilen pistonlar içerisinde uyuşturucu ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Uyuşturucu Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Lübnan'dan kargo yoluyla uyuşturucu madde geleceği bilgisi üzerine harekete geçti. Belirlenen kargo şubesine giden ekipler, Lübnan'dan gelen kargoyu incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde, pistonların içerisine zulalanmış 196 gram kokain ile 483 gram uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili J.M.K ve H.H.H isimli 2 şüpheli gözaltına alınırken, pistonların içerisinden uyuşturucuların çıkması ise polis kamerasına yansıdı.

Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, ekiplerin kargo paketini açtıkları ve pistonları incelediği görülüyor. Çeşitli malzemeler yardımıyla açılan pistonların içerisinden uyuşturucular çıkıyor.

Asayiş Haberleri

Seçil Erzan davasında mağdur sayısı 27’ye yükseldi
Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü
İzmir’de tırın altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti
Filistinliler, Refah’tan ayrılmaya başladı
Vali Çiçek; 2023 ve 2024 yıllarının ilk 4 aylık dönemini kapsayan verileri paylaştı
1 Mayıs eylemi 5 şüphelisi serbest bırakıldı
Brezilya’daki selde can kaybı 83’e yükseldi
Alanya’da trafik haftasında öğrenciler bilgilendirildi
MSB: “Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK’lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi”
Fatih’te kendisinden alışveriş yapmayan turisti bıçaklayıp kaçtı: O anlar kamerada