Karnelerini şehit ailesinden aldılar

3 Mayıs 1999'da Bingöl Yayladere'de çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Er Mustafa Baykuş'un isminin verildiği Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki...

3 Mayıs 1999'da Bingöl Yayladere'de çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Er Mustafa Baykuş'un isminin verildiği Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki ilkokulun öğrencileri karne heyecanlarını şehidin ailesi ile paylaştı. Şehidin babası Süleyman Baykuş, minik öğrencilere nasihatlerde bulunarak vatana millete hayırlı evlat olmaları temennisinde bulundu.

Çerkezköy ilçesi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Konyalı Sokak'ta Şehit Mustafa Baykuş Apartmanında oturan Süleyman ve Kezban Baykuş'u ziyaret eden ilkokul öğrencileri, yarıyıl karnelerini şehidin anne babasından aldı. Şehidin babası Süleyman Baykuş minik öğrencilere nasihatlerde bulunarak, "Siz daha çok okuyacaksınız, büyüyeceksiniz vatana millete hayırlı evlat olacaksınız. Devamlı okuyacaksınız, ülkesine faydalı bireyler olacaksınız" dedi.

Şehidin annesi Kezban Baykuş minik öğrencilere karne harçlığı da verdi. Anne Baykuş, oğullarının isminin yaşatıldığı okulun müdürü Esat Aktaş ve okul öğretmenlerine başarılı öğrenciler yetiştirdikleri ve oğlunun ismine sahip çıktıkları için teşekkür etti.

Türkiye Haberleri

CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi
TCG Nusret Müze Gemisi Marmaris’te ziyarete açıldı
İstanbul’da sağanak yağış: Küçükçekmece’de yollar su altında kaldı
Taksim’de sağanak yağış etkili oldu
Yenişehir’de şeffaf belediyecilik adımı
Başkan Bozbey’e Bursa Valisi Demirtaş’tan ziyaret
Gaziosmanpaşa’da sokak hayvanlarına şefkat eli
Bu mecliste engel yok
Lösemi tedavisi gören genç kıza hastanede evlilik teklifi
Başkan Çerçioğlu, borsadan gelen heyeti ağırladı