Kars Valisi Rahmi Doğan, KYK yurtlarını inceledi

Kars Valisi Rahmi Doğan, kente bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı olarak hizmet veren kız ve erkek yurtlarında incelemelerde bulundu.

Kars Valisi Rahmi Doğan, kente bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı olarak hizmet veren kız ve erkek yurtlarında incelemelerde bulundu.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars Yurt-Kur Müdürü Sevim Varlık'ın da hazır bulunduğu ziyarette; Doğan önce Paşaçayır Kız Öğrenci Yurdu, ardından Hasan Harakani Erkek Öğrenci Yurdu ve Şeref Taşlıova Erkek Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Doğan, öğrencilerin kaldığı yatakhaneler, sosyal alanlar, yemekhane, etüt salonları ve diğer birimlerde incelemelerde bulunarak, bir süre öğrenciler ile sohbet edip sıkıntı ve isteklerini dinledi.

Vali Rahmi Doğan, daha sonra yapımı tamamlanmak üzere olan 800 kişi kapasiteli Öz Serhatlı Erkek Öğrenci Yurdu'na giderek buradaki çalışmaları yerinde gördü. Doğan, yetkililerden bilgi aldı ve yurdun eksiklerinin bir an önce tamamlanarak hizmete sunulması talimatını verdi.

Yerel Haberleri

Gondola binebilmek için iskelede dakikalarca sıra beklediler
Porsuk Çayı’ndaki köprüde fotoğraf çekenler yoğunluk oluşturdu
ESO model fabrika ile firmalarda yüzde 200 verimlilik artışı sağlandı
Başkan Kurt yağmur duasına katıldı
Başkan Tutdere’den su kesintisi açıklaması
Şahinbey Belediyesi temizlik videosuyla gündem oldu
11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’na Eskişehir’de yoğun ilgi
Erzurum’da bisiklet turu etkinliğine yoğun ilgi
Bisikletseverler 7 kilometre pedal çevirdi
Kars’ta 11.Yeşilay Bisiklet Turu