Peruklu dolandırıcı tutuklandı

Antalya'da dolandırıcılıktan 20 yıl hapis cezası ile aranan, sürekli kılık değiştiren ve peruklu şekilde yakalanan şahıs tutuklandı.

Antalya'da dolandırıcılıktan 20 yıl hapis cezası ile aranan, sürekli kılık değiştiren ve peruklu şekilde yakalanan şahıs tutuklandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince dolandırıcılık suçundan 20 yıl hapis cezası ile aranan D.K. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelinin yakalanmamak için sürekli kılık değiştirdiği ve yakalandığı sırada kafasında peruk olduğu bildirildi. Yakalanan şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Asayiş Haberleri

İran İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi, “Cumhurbaşkanını taşıyan helikopter, yoğun sis nedeniyle sert iniş yapmak zorunda kaldı” dedi.
Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Aracın çarptığı yavru karaca tedavi altına alındı
14 katlı binanın 8. katından düşen minik Umut yaşamını yitirdi
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: "Gözaltındaki 7 şüpheli şahıs Cumhuriyet Başsavcılığımızdaki ifadelerinin ardından Türk Ceza Kanunu 277/1, 258/1, 283/1. maddeleri uyarınca tutuklanmaları istemiyle Ankara Nöbetçi Sulh Cez...
Gazze’de can kaybı 35 bin 456’ya yükseldi
Yalova’da caddeye kontrolsüz çıkan motosiklet ciple çarpıştı: 1 yaralı
Metro vagonunu ringe çevirdiler
Ümraniyeli çocuklar 19 Mayıs’ta ’En Şen Festival’de doyasıya eğlendi
Yalova’da seyir halindeki tır alev topuna döndü