Kartepe’de kaldırım tamiratı

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yol ve kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yol ve kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler üst yapı konusunda bakım ve onarım çalışmalarını belirlenen iş programı çerçevesinde gerçekleştiriyor. Bu kapsamda tamirat ekipleri, Emekevler Mahallesi'nde alt yapı geçmesi ve kullanımdan kaynaklanan kaldırımlardaki bozuklukları onararak güvenli hale getirdi. Talim Sokak üzerinde yapılan tamirat çalışmaları kapsamında ekipler altyapı çalışmasında bozulan 80 metre uzunluğunda 1 metre genişliğindeki yaya kaldırımını günümüz koşullarına uygun hale getirdi.

Bozulan güzergahlarda yaşanan sıkıntıları tamiratlar ile çözen belediye ekipleri belirlenen iş programı çerçevesinde araç ve yaya güvenliği için çalışmalarını diğer bölgelerde de sürdürüyor.

Kültür Haberleri

Uluslararası Urla Enginar Festivali başladı
Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişinin 796. yılı kutlanıyor
Burdur’da teke ve koçların güzellik yarışması renkli görüntülere sahne oldu
Restorasyonu biten mimari harikada ince işçilik kullanıldı
’Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Balıkesir’de kursiyerler korosunun konseri izleyenleri coşturdu
Çeşitli meslek gruplarının ortaklaşa ürettiği eserler halkın beğenisine sunuldu
ASEV korosundan solistler geçidi
Turgutlu Belediyesi ‘En güzel erik’ yarışması düzenliyor
RTÜK Başkanı Şahin: "Özel hayatın gizliliğini ihlal sadece bizim yasamızda değil, TCK’nın 134. Maddesi gereğince de suçtur"