Kasabı uyutan anne köpek gözünü kırpmadan eti alıp gitti

Aydın’ın İncirliova ilçesinde kasabı uyutmayı başaran bir anne köpek gözünü kırpmadan eti alıp gitti. Köpeğin yeni doğum yaptığını bilen çevre sakinleri ve kasap eti almayı başaran köpeğe müdahale etmedi.İncirliova İstiklal Mahallesi’n...

Aydın’ın İncirliova ilçesinde kasabı uyutmayı başaran bir anne köpek gözünü kırpmadan eti alıp gitti. Köpeğin yeni doğum yaptığını bilen çevre sakinleri ve kasap eti almayı başaran köpeğe müdahale etmedi.
İncirliova İstiklal Mahallesi’nde sokakta yaşayan ve yeni doğum yaptığı öğrenilen bir sokak köpeği, yavruları için vukuat işledi. Çevrede dolanan köpek, bölgedeki bir kasabı uyutmayı başararak, gözünü kırpmadan kasaptan et çaldı. Köpeğin yeni doğum yaptığını bilen çevredeki vatandaşların müdahale etmediği köpek aldığı et parçası ile yuvasının yolunu tuttu.

Türkiye Haberleri

Hakimler ve Savcılar Kuruluna atama kararları Resmi Gazete’de
Tatvan’da 10 dakikalık sağanak yolları dereye çevirdi
Prof. Dr. Görür: "’Benim ülkem deprem ülkesi’ diyelim, deprem dirençli yerleşim alanları yapalım, bu işi kökten çözelim"
Eryılmazlar Grup Şirketi’nden açıklama: "Karalama kampanyası ile en başta ülkemiz ekonomisine zarar verildiği bilinmelidir"
İngiltere, “enfekte kan” skandalı kurbanlarına milyarlarca pound tazminat ödeyecek
Çerkes Soykırımı’nda hayatını kaybedenler için yürüdüler
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 177 yaşında
Velilerden "İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapatılmasın" açıklaması
İran Cumhurbaşkanı Reisi için Kum kentinde cenaze töreni düzenlendi
Vali Çiçek: "Kadın Kooperatifleri büyük bir başarı hikayesi"