Kastamonu Üniversitesi’nde “Kampüste Ramazan” heyecanı başlıyor

Kastamonu Üniversitesi tarafından Ramazan ayında yayınlanması planlanan “Kampüste Ramazan” programı çekimlerine başlanıldı.Kastamonu Üniversitesi Basın Yayın Müşavirliği koordinasyonunda İlahiyat ve İletişim Fakültesi’nin katkılarıyla...

Kastamonu Üniversitesi tarafından Ramazan ayında yayınlanması planlanan “Kampüste Ramazan” programı çekimlerine başlanıldı.
Kastamonu Üniversitesi Basın Yayın Müşavirliği koordinasyonunda İlahiyat ve İletişim Fakültesi’nin katkılarıyla Ramazan ayında yayınlanması planlanan “Kampüste Ramazan” programı çekimlerine başlanıldı.
İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinin katıldığı programda İslam ve eğitim, çocuk ve Ramazan, Ramazan ve diğergamlık, din psikolojisi, felsefe ve kötülük, zekât ve Ramazan, Ramazan ve birliktelik, edebiyat ve Ramazan başlıklarında sohbetler gerçekleştirilecek. Ayrıca programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, Kur’an-ı Kerim’den dualar, hikmet şiirleri yer alacak.
Kastamonu Üniversitesi mensuplarına ve Kastamonu halkına yönelik özel olarak hazırlanan program, Ramazan ayında iftar öncesinde Kastamonu Üniversitenin Youtube hesaplarından izleyici ile buluşacak.

Kültür Haberleri

Tescilli ‘Adana hasır örgü bileklik’ geçmişi geleceğe taşıyor
’Vakıf İstanbul’ sergisi sanatseverlerle buluştu
Fethiye’de ’Delbek’ kursuna yoğun ilgi
Kyzikos’un mirası sanatla günümüze taşınıyor
Meram Şehir ve Yaşam Kültürü Müzesi açıldı
Kızılay’dan 8 Mayıs Dünya Kızılay ve Kızılhaç Günü’nde anlamlı sergi
FÜ öğrencileri hipodromda mini konser verdi
Arnavutköy Belediyesi’nden anneler gününe özel el emeği sergisi
Vali Tanrısever: Satala Antik Kenti Türkiye’ye ve dünya turizmine kazandırılmalı
Salt’ın yeni sergisi “Havaya Dair” açıldı