Kavgayı ayırmak isteyen polis bıçaklandı

İzmir'in Konak'ta sokaktan gelen silah sesleri üzerine evinden çıkıp kavga eden kişileri ayırmak isteyen polis, bıçakla yaralandı.

İzmir'in Konak'ta sokaktan gelen silah sesleri üzerine evinden çıkıp kavga eden kişileri ayırmak isteyen polis, bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Küçükada Mahallesi'ndeki annesinin evine ziyarete gelen polis memuru Şenol Gültekin, sabaha karşı yakındaki bir sokaktan kavga ve silah sesleri duydu. Hemen olay yerine gitmek için evinden çıkan Gültekin, kavga eden kişileri ayırmak istedi. Gültekin, bu sırada kavganın taraflarından Ş.D. (25) adlı kadın tarafından vücudunun 4 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan polis memuru da kendisini savunmak için yanında bulunan silahla Ş.D.'ye doğru ateş etti.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralı polis memuru Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Karnından vurulan Ş.D. ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis memuru Gültekin'in hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilirken, ekipler silah kullandığı iddia edilen A.M.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Asayiş Haberleri

Adıyaman’da Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası kavga
MSB: "İran makamlarınca yapılan talebe istinaden İran Cumhurbaşkanı ve heyetinin kaza kırıma uğrayan helikopterinin arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere bir Akıncı İHA ve bir gece görüş kabiliyetli Cougar tipi he...
AFAD: "İran, ülkemizden gece görüşlü arama kurtarma helikopteri talep etmiştir”
Ordu’da bir kişi iple asılı halde ölü bulundu
Gaziantep’te derbi sonrası taraftarlar arasında kavga çıktı
AFAD: "İran, Dışişleri Bakanlığımız aracılığıyla ülkemizden gece görüşlü arama kurtarma helikopteri talep etmiştir. Van ve Erzurum AFAD il müdürlüklerimizden 32 dağcı arama kurtarma personeli ile 6 araç bölgeye intikal e...
AB, İran’ın yardım talebi üzerine uydu haritalama hizmetini devreye soktu
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 şüpheli tutuklandı
Kontrolden çıkan motosiklet devrildi, sürücü hayatını kaybetti
Siverek’te kaza yapan otomobil cayır cayır yandı: 1 yaralı