Kaybınız için üzgünüz

Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda, Sırbistan'ın Partizan NIS takımını konuk eden Banvit, maça 'We are sorry for your loss (Kaybınız için üzgünüz)' yazılı pankartla çıktı.

Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda, Sırbistan'ın Partizan NIS takımını misafir eden Banvit, maça 'We are sorry for your loss (Kaybınız için üzgünüz)' yazılı pankartla çıktı.

THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital ile Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibi arasında, İstanbul'da oynanan karşılaşma öncesinde çıkan vakalarda hayatını kaybeden Sırp taraftar Marko Ivkoviç için yarışma öncesinde saygı duruşunda bulunuldu.

Banvit'in, 'We are sorry for your loss' yazılı pankartla çıktığı karşılaşmada, ev sahibi takımın taraftarları, Partizan NIS ekibi oyuncularını alkışladı.

Türkiye'ye gelişinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılanan Sırbistan ekibinin, sabah saatlerinde maçın oynanacağı Kara Ali Acar Spor Salonu'nunda yaptığı antrenmanda teknik heyet ve oyunculara baklava ve meyve ikram edilmişti.

Bu arada, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, Ivkoviç'in hayatını kaybettiği vakalardan sonra yaşanan sürecin olumlu bir şekilde ilerlemesi için iri gayret harcadığı bildirildi.

Sırp mevkidaşı ve öteki ilgililerle karşılıklı görüşmelerde olan Kılıç'ın haberleri yakından takip ettiği öğrenildi.

Muhabir: Zafer Akpınar

Spor Haberleri

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde finalin adı: A. Efes - Fenerbahçe
2023-2024 Sezonu Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig ile ZTK Tescil Edildi
Fenerbahçe, finalde A. Efes’in rakibi oldu
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-off Yarı Finalinde Beşiktaş’ı 86-77 mağlup eden Fenerbahçe, finalde A.Efes’in rakibi oldu
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri tedbirleri görüşüldü
Başkan Büyükekşi, EURO 2024’te görev yapacak Türk hakemlere başarılar diledi
Hakan Çalhanoğlu: "İtalya maçı bizim için güzel test olacak"
Vincenzo Montella: "İtalya ile taktiksel bir maç olacak"
U21 Hazırlık Maçı: Türkiye:2 - İskoçya:1
Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, İBB ile sözleşme imzaladı