Kaymakam adayları Edirne Valisi Şahin'i ziyaret etti

EDİRNE (AA) - Kuruluştan Kurtuluşa Gezi Programı çerçevesinde Edirne'ye gelen kaymakam adayları, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.Şahin, İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı...

EDİRNE (AA) - Kuruluştan Kurtuluşa Gezi Programı çerçevesinde Edirne'ye gelen kaymakam adayları, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.

Şahin, İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı Ahmet Avşar'ın da yer aldığı ziyarette, kaymakam adaylarının ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirtti. Edirne'nin sadece bir gün gezilip görülecek bir yer olmadığını belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Edirne tarihi ve doğal güzellikleriyle muhteşem bir şehir. Osmanlı İmparatorluğuna 92 yıl başkentlik yapan Edirne aynı zamanda Balkanlar'ın da başkenti konumundadır. Tarihçiler Edirne'yi Bursa'nın oğlu, İstanbul'un babası olarak tabir ederler. İstanbul'un fethi Edirne'den başlamıştır ve fethi gerçekleştiren Fatih Sultan Mehmet de Edirne'de doğmuştur. O nedenle Edirne çok önemli ve kutsal bir şehirdir. Sizleri şehrimizde görmekten memnun olduk. Bizler de sizin gibi bu günlerden geçtik. Gelecekte bizlerin yerlerini sizler alacaksınız. Ben şimdiden sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum."

Konuşmaların ardından Şahin, Avşar'a günün anısına hediye verdi.

Ziyarette, Edirne Vali Yardımcısı Salih Altınok ile kaymakam adayları yer aldı.

Adayların, Ankara, Eskişehir, Bilecik, Bursa,  Balıkesir, Çanakkale, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu'yu ziyaret edeceği bildirildi.

Güncel Haberleri

Battalgazi’de yol çalışmaları sürüyor
İş merkezinde hırsızlık yapan şahıs yakalandı
Baro Başkanı Demez, depremzede avukatların taleplerini iletti
Başkan Sadıkoğlu: “Rezerv Alan uygulaması belirsizliği artırıyor”
Depremzede baba oğulun konteynerde ekmek mücadelesi
Rögar borusuna düşen kirpiler kurtarıldı
Malatya Sabancı Kültür Sitesi yenileniyor
Üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı
Yeni Malatyaspor U19 Takımı ligde kaldı
AK Partili Ölmeztoprak: "Kalıcı konutlar için kuralar devam edecek”