Kaymakam Beşikci, okul müdürleriyle toplantı yaptı

ANTALYA (AA) - Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, okul müdürleri ile toplantıda bir araya geldi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda konuşan Beşikci, okullarda güzel projeler...

ANTALYA (AA) - Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, okul müdürleri ile toplantıda bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda konuşan Beşikci, okullarda güzel projeler üretildiğini, daha fazla proje üretilmesi için çaba gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Öğrencilerin başarı oranlarını artırabilmek için özellikle onlara yönelik projeler üretilmesini isteyen Beşikci, şöyle konuştu:

"İlçemizdeki öğrencilerin daha kaliteli eğitim alması, eğitim seviyesinin yükseltilmesinde öğrencilerin sosyal ve kültürel yaşantılarının zenginleştirilmesi konusunda neler yapılabileceği üzerinde durulması gerekli. Bu konuda daha fazla çalışma yapmamız gerek."

Müdürlerden okulları hakkında bilgi alan ve taleplerini dinleyen Kaymakam Beşikci, bu tür toplantıların her ay yapacağını ifade etti.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, Milli Eğitim şube müdürleri ve ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri katıldı.

Yerel Haberleri

Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu
Düzce’de hıdırellez ateşini Vali yaktı
VEFA’dan bir haftada 132 faaliyet
Trafik kazası tatbikatını gerçek sanıp olay yerini doldurdular
Çorum Belediyesi’nden vatandaşlara hedik ikramı
Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri Hıdırellez’i kutladı
Rektör uluslararası öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi
Orada projesinin workshop etkinliği gerçekleştirildi
Projelerde bulunmak iş hayatına katkı sağlıyor
UNESCO kenti Safranbolu’da Hıdırellez yürüyüşü