Kaymakam Yaman’dan “Şefkatli Ellere” sıcak karşılama

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Şefkat Evleri Derneği yönetimi görevine yeni başlayan Ayvalık'ın yeni kaymakamı Hasan Yaman'ı makamında ziyaret etti.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Şefkat Evleri Derneği yönetimi görevine yeni başlayan Ayvalık'ın yeni kaymakamı Hasan Yaman'ı makamında ziyaret etti.

Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette; ilçede ihtiyaç sahipleri tarafından "Fatma Anne" olarak nitelendirilen Fatma Cavlı'nın yanı sıra dernek yöneticileri de hazır bulundu.

Derneğin sosyal anlamda yapmış olduğu çalışmaları anlatan Başkan Cavlı, yapılan her çalışmanın hayırseverlerin destekleriyle gerçekleştiğini ve kendilerinin de sadece yardım edenle, yardım alan insanlar arasında manevi bir gönül köprüsü kurduklarını anlattı.

Kaymakam Hasan Yaman da; ilçedeki yoksul aileler, bu ailelerin öğrenci çocukları, kanser hastaları, engelliler, yaşlılar, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gıda, ilaç, tıbbi malzeme gibi her türlü ihtiyaçların karşılanmasına yönelik çalışmalar yapan Fatma Cavlı'ya ulvi çabaları nedeniyle teşekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, dernek başkanı Fatma Cavlı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hatır fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Türkiye Haberleri

Boyundan büyük somun ekmeği üretti
Antakya Belediyesi’nde görevli memurlara Başkan Yapar’dan müjdeli haber
Başkan Yalçın’a Örencik’te büyük ilgi
‘İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı’ Şuhut’ta yapıldı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2024 yılı vekaletle kurban kesim bedellerini açıkladı
Nevşehir’de ‘asayiş berkemal’
Kılavuzluk hizmetlerine takviye geliyor
Antakya’da 221 karton kaçak sigara ele geçirildi
Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs
Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu