Kayseri OSB Teknik Koleji sağlık kontrolünden geçti

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Liginde mücadele edecek olan Kayseri OSB Teknik Gençlik Koleji Spor Kulübü yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden...

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Liginde mücadele edecek olan Kayseri OSB Teknik Gençlik Koleji Spor Kulübü yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti.

2020-2021 sezonunda Kayseri'yi Voleybol Kadınlar 1. Liginde mücadele etmeye hazırlanan OSB Teknik Koleji Gençlik ve Spor Kulübü ilerleyen günlerde yeni sezon çalışmalarına start verecek. Yeni sezon öncesi özel bir hastanede sağlık kontrolünden ve Korona virüs (Covid-19) testinden geçen OSB Teknik Koleji Gençlik ve Spor Kulübü yeni sezona sıkıntısız girmeyi planlıyor.

Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik ve Spor Kulübünden yapılan açıklamada, "Kadın Voleybol A Takımımız 2020-2021 sezonu öncesi genel sağlık kontrollerinden ve Covid-19 testlerinden başarıyla geçti" ifade edildi.

Kayseri OSB Teknik Koleji sağlık kontrolünden geçti

Kayseri OSB Teknik Koleji sağlık kontrolünden geçti

Spor Haberleri

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Amed Sportif Faaliyetler, ligin 38. haftasında Menemen FK ile 0-0 berabere kalarak sezonu 81 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.
TFF 2. Lig: Karaman FK: 1 - Somaspor: 4
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (İlk yarı)
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Esenler Erokspor, ligin 38. haftasında Serik Belediyespor’u 6-0 mağlup ederek sezonu 83 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.
Arsenal, Bournemouth karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Golden Horn Rowing Cup’ta ilk gün tamamlandı
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (Maç devam ediyor)
Beşiktaş, Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun sözleşmesini yeniledi
Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı
Vanspor FK, Bursaspor maçında sahadan çekildi