Kayseri’de aranan şahıslara operasyon

Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve arama kararı bulunan 11 şahıs yakalandı.

Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve arama kararı bulunan 11 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama emri bulunan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Kentte bulunan Boztepe Mahallesi, Keykubat Mahallesi, Şirintepe Mahallesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi ve Yeşil Mahalle ve farklı adreslerde yapılan çalışmalarda; hakkında "herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık" suçundan 11 yıl 4 ay 24 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.Ş. ile birlikte çeşitli suçlardan aranan toplam 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlardan işlemleri tamamlanan 3 kişi cezaevine sevk edildi.

Asayiş Haberleri

Ardahan’da trafik kazasında can pazarı yaşandı
Ahşap ev alevlere teslim oldu
Siirt’te silahlı saldırı: 1 yaralı
Ümraniye’de tartıştığı İETT şoförünü silahla vuran şüpheli yakalandı
Denizde mahsur kaldı, hayatını dev dalgalar kurtardı
Ergani’de cezaevi otobüsünün çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Kenya’daki sel felaketinde can kaybı 219’a yükseldi
Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu
Fatih’te darp ettiği kadının çantasını çalan şahısla ilgili Bakan Yerlikaya’dan açıklama: "Halkımızın huzurunu bozanlara göz açtırmayacağız"
Servis aracının camını sopa ile parçalayan şüpheliler yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı