Kayseri’de uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Kayseri'de polis ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 5'i çıkarıldığı...

Kayseri'de polis ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 5'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan, kente uyuşturucu madde sevk eden ve uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından aranan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda C.K. (27), D.A. (25), C.A. (51), A.T. (42), M.H.T. (23) ve H.E. (24) yakalandı. Yakalanan şahısların üstlerinde, binmiş olduğu otobüste ve eşyalarında yapılan aramada; 1 parça halinde toplam 42.05 gram gelen Metamfetamin, 3 parça halinde 69.50 gram metemfetamin, 1 adet hassas terazi, 1 adet Uyuşturucu paketlenmesinde kullanılan alimünyum folyo rulosu, 1 adet 7.65 tabanca ve 39 adet bu tabancaya ait fişek ve 5 adet uyuşturucu paketlemek için hazırlanmış folyo ele geçirildi.

Yakalanan 6 şahıstan H.E. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken, diğer 5 şahıs ise Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan dolayı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Jandarma suç ve suçluya geçit vermedi
Gümrük Muhafaza ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor
Kağıthane’de bir kişi araç içinde kafasından silahla vurulmuş halde bulundu
Uyuşturucu tacirleri, çizgi film karakteri Mickey Mouse karakterini zula olarak kullanıp uyuşturucu sakladı
Otobüslerden telefon ve evlerden hırsızlık yapan şüphelilere ‘tırpan’ operasyonu: 6 tutuklama
Esenler’de cadde ortasında tekme tokat kavga: 1 yaralı
Köye inen kurt, iş yeri bahçesindeki köstebeği böyle avladı
Mersin Tarsus’ta suç şebekesi çökertildi: 3 tutuklama
İstanbul’da “Daltonlar” suç örgütüne yönelik “Mahzen-37” operasyonları: 14 şüpheli yakalandı
İstanbul’un Kağıthane Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-37” operasyonlarında; kasten öldürmeye teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, iş yeri ku...