Kayserispor Adana’ya gidecek

Kayserispor; 32. hafta maçında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Müsabaka, 13 Nisan Cumartesi günü oynanacak.Süper Lig’de oynadığı son 4 maçtan galibiyet çıkaramayan Kayserispor, ligin 32. haftasında deplasmanda Adana Demir...

Kayserispor; 32. hafta maçında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Müsabaka, 13 Nisan Cumartesi günü oynanacak.
Süper Lig’de oynadığı son 4 maçtan galibiyet çıkaramayan Kayserispor, ligin 32. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa maçını hafta içi oynayan, Ramazan Bayramı münasebetiyle bu hafta sonunu maç yapmadan geçecek Kayserispor, 13 Nisan Cumartesi günü Adana Demirspor’a konuk olacak.
39 puanlı rakibi karşısında puan veya puanlar alabilmek için mücadele verecek olan sarı kırmızılılar, kötü gidişe de ’dur’ demek istiyor. 36 puanlı Kayserispor, hazırlıklarını Teknik Direktör Burak Yılmaz yönetiminde sürdürüyor.

Spor Haberleri

Kütahyalı sporcular Kuraş Şampiyonasından kupalarla döndü
Yunan basını duyurdu: Fatih Terim ile yollar ayrıldı!
Kadınlar 3. Lig: Kdz. Ereğli Lisesi SK: 3 - Sancaktepe Yenidoğanspor: 0
Kayserispor ve Konyaspor Meler ile kazanamadı
Kuzey Ege Spor Oyunları, 20 Mayıs’ta Aliağa’da başlıyor
Serkan Özbalta: “Taraftarlar, şehir ve camia şunu bilsin ki biz işin sonuna kadar gitmek istiyoruz”
Ertuğrul Sağlam: "Süper Lig hedefine ulaşamamanın üzüntüsünü yaşıyorum”
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Kadınlar VNL Antalya Etabı ikinci maçında Hollanda’yı 3-1 yenerek ilk galibiyetini aldı.
Bölgesel Amatör Ligi: Geredespor: 3 - Aladağspor: 0