Kemaliye’de tatbikat gerçekleştirildi

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı UMKE ekibi başta olmak üzere I.Bölge UMKE'ye bağlı Erzurum,Kars,Bayburt ve Ardahan illerinden toplam 32 UMKE...

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı UMKE ekibi başta olmak üzere I.Bölge UMKE'ye bağlı Erzurum,Kars,Bayburt ve Ardahan illerinden toplam 32 UMKE personelinin katılımıyla Kemaliye ilçesinde gerçeğini aratmayan tatbikat gerçekleştirildi.

Erzincan'ın Kemaliye İlçesinde yapılan "Sırat on Fırat" Wingsuıt/Basejump etkinliği kapsamında sporculara yönelik sağlık tedbirleri ile birlikte Şehit Burak Tatar I.Bölge UMKE Eğitim Tatbikatı yapıldı.

Kemaliye Karanlık Kanyonda gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında sağlık tedbirleri ile birlikte gerçekleştirilen tatbikata I.Bölge UMKE'ye bağlı Erzurum,Erzincan,Kars,Bayburt ve Ardahan illerinden toplam 32 UMKE personeli ile birlikte Rize ÇADOSK sporcuları ortak tatbikatı gerçekleştirildi.

Senaryo gereği kayalık alana düşen yaralı 2 yarışmacıya UMKE ekiplerince tıbbi müdahalesi ve ÇADOSK(Çamlıhemşin Doğa Sporları Kulübü) sporcuları tarafından kurtarma yapılarak yaralılar Karasu nehri kenarına indirilip tekne ile tahliyesi edilip 112 ekipleri tarafından Kemaliye Devlet Hastanesine sevkleri sağlandı.

Kemaliye’de tatbikat gerçekleştirildi

Kemaliye’de tatbikat gerçekleştirildi

Türkiye Haberleri

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: “’Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı’ iddiaları doğru değildir"
Trafik ekipleri vatandaşları uyardı: ’Hayatla Yarışılmaz’
Başkan Ünlü hafta sonunu sahada geçirdi
Fethiye Babadağ’da teleferik tatbikatı
Sivas-İstanbul arası 7 saat kısaldı: YHT Sivas’a ilk seferini yaptı
Kıbrıs gazisi törenle toprağa verildi
Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen son yolculuğuna uğurlandı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: "İstanbul Boğazı gemi trafiği, BAUISC İlkbahar Trofesi 4. Etap - Boğaz ve Şamandıra Yarışı’nın sona ermesi üzerine güney-kuzey yönlü olarak açılmıştır.”
Karacasu’da ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliğiyle orman yangınlarına dikkat çekildi
Kahramanmaraş’ta yarın sağanak yağış etkili olacak