Kendini polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcı tutuklandı

Sakarya'da üç ayrı kişiyi ayrı zamanlarda arayarak kendini polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya'da üç ayrı kişiyi ayrı zamanlarda arayarak kendini polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya'nın Adapazarı İlçesinde üç ayrı kişiyi ayrı zamanlarda telefonla arayarak kendisini polis ve savcı süsü verip vatandaşın isminin FETÖ/PDY terör örgütüne karıştığını bahane ederek dolandırıcılık yapan şahıs Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince takibe alındı. Sakarya iline giriş yapan yaklaşık 14 bin araç üzerinde yapılan inceleme ve kamera görüntüsü çalışmaları neticesinde İ.B. isimli şüpheli ve kullanmış olduğu araç tespit edildi. Şahsın adresini tespit eden polis ekipleri ikamete operasyon düzenledi. İstanbul'da yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Bağcılar’da 2019-2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismar suçundan hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen su satıcısı Metin Şenay’ın yargılandığı davada ara karar açıklandı. Mahkeme, sanığın tutuklu...
Kırıkkale’de firari FETÖ hükümlüsü yakalandı
Ceza infaz kurumunda ‘trafik’ semineri
Keşan’da 2 şüphelinin üst aramasında 20,63 gram uyuşturucu ele geçirildi
Vali Ekici “Kırklareli’ni geçilmez bir şehir haline getirdik”
Savcılık düğmeye bastı, jandarma operasyon başlattı
Bursa’da devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybetti
Yol kenarında ceset bulundu
Ukrayna’da Zelenskiy’e suikast planlayan 2 albay gözaltına alındı
Paris’teki Sciences Po Üniversitesi’nde Filistin yanlısı gösteriler sürüyor