Keşan’da huzur ve güven uygulamalarında aranan 4 kişi yakalandı

Edirne'nin Keşan ilçesinde polis ekipleri 'Huzur ve Güven' uygulaması yaptı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde polis ekipleri "Huzur ve Güven" uygulaması yaptı. Çalışmalarda aranması olan 4 şahıs yakalanırken, toplamda 9 bin 747 lira ceza kesildi.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde "Huzur ve Güven" uygulaması gerçekleştirdi. 115 personelin katıldığı uygulamalarda toplamda 709 şahsın GBT sorgusu yapıldı.

Uygulama sırasında uyuşturucu kullanmak suçundan aranan A.F. ile yine uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan aranması bulunan E.E. isimli bir şahıs üzerinde 1.09 gr eroin ile yakalanırken, aynı zamanda hırsızlık suçundan aranması bulunan E.B. ve H.K. isimli şahıslar da yakalanarak işlem yapılmak üzerinde adli makamlara teslim edildi.

Uygulamaların bir diğer ayağında ise trafik uygulamaları yapıldı.

Ağırlıklı olarak motosikletler üzerinde yapılan denetimlerde 72 araç sorgusu yapıldı ve kask ve koruyucu ekipmanı olmayan ve diğer eksikliği bulunan 6 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden toplam 9.747 TL trafik para cezası uygulandı, aynı zamanda 2 adet motosiklet trafikten men edilerek Yediemin otoparkına götürüldü.

Asayiş Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipl...
Adıyaman’daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu
Pancar toplarken yılan soktu, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim edildi
Alman polisinden terör örgütü PKK mitingine izin çıkmadı
Metroda genç kız tacize uğradı: O anlar kamerada
Almanya’da polisten Filistin destekçilerine sert müdahale
Araçların hurdaya döndüğü o kazadan acı haber
Adıyaman’da polis karakolunda silahlı saldırı
İngiltere’de binlerce kişi Filistin için yürüdü
Bıçaklı saldırganı polis etkisiz hale getirdi, o anlar kamerada