Kıbrıs gazilerine madalya

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yönetimi 1974 yılında yapılan Barış Harekatına katılan gazilere Milli Mücadele Madalyası ve Beratı verdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yönetimi 1974 yılında yapılan Barış Harekatına katılan gazilere Milli Mücadele Madalyası ve Beratı verdi. Milli Mücadele Madalyası ve Beratları düzenlenen törenle Çorumlu gazilere takdim edildi.

Kargı Kaymakamlığı'nda bir program düzenlenerek, Kıbrıs Barış Harekâtı'na katılan gazilere madalyaları ve beratları Kaymakam Hasan Taş ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Gürer tarafından tevcih edildi. Kaymakam Taş'ın makamında ağırladığı gazileri eşleri de yalnız bırakmadı.

Sadık Balcı, İsmail Akkuş ve Hasan Ertürk'e Kaymakam Hasan Taş ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Gürer tarafından Milli Mücadele Madalyası ve Beratı verildi.

Kaymakam Hasan Taş, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı olmasından dolayı Milli Mücadele yıllarında gösterilen feragat, fedakarlık ve kahramanlığı bir ifadesi olarak 56/2000 sayılı Madalya ve Nişanlar Yasası gereğince Bakanlar Kurulu'nun önerisi üzerine, bu madalya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyası, şahsınıza tevcih edilmiştir" dedi.

Kıbrıs gazilerine madalya

Kıbrıs gazilerine madalya

Türkiye Haberleri

İliç’teki maden ocağında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Trump’ın eski yardımcısı “sus payı” davasında ifade verdi
Erzincan’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı
DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından endişe duyuyoruz”
CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi
TCG Nusret Müze Gemisi Marmaris’te ziyarete açıldı
İstanbul’da sağanak yağış: Küçükçekmece’de yollar su altında kaldı
Taksim’de sağanak yağış etkili oldu
Yenişehir’de şeffaf belediyecilik adımı
Başkan Bozbey’e Bursa Valisi Demirtaş’tan ziyaret