Kick Boks Türkiye Şampiyonu'ndan Alkan'a ziyaret

AKSARAY (AA) - Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığınca Ordu'da düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası yıldızlar kategorisinde...

AKSARAY (AA) - Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığınca Ordu'da düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası yıldızlar kategorisinde şampiyon olan Metin Sert, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan'ı ziyaret etti.

Alkan, makamında gerçekleşen ziyarette, bu yıl düzenlenen şampiyonaya tüm kategorilerde 13 sporcuyla katıldıklarını söyledi. 

Yıldızlar kategorisinde kazanılan birincilikten dolayı mutlu olduklarını aktaran Alkan, ''Sporcumuz Metin Sert, şampiyonada Türkiye birincisi olarak bizleri gururlandırdı. İnşallah sporcumuz uluslararası müsabakalarda ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir. Kendisine ve buralara gelmesinde emeği olan antrenörlerimize teşekkür ediyorum'' dedi.

Türkiye şampiyonu Sert ise kazanılan başarıdan dolayı mutlu olduğunu, Türkiye'yi uluslararası müsabakalarda temsil etmek istediğini dile getirdi.

Yerel Haberleri

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi
Göcenoluk’ta yağmur duası ve sıla-i rahim etkinliği
Muş’ta iki ailenin husumeti barışla sonlandı
Kastamonu’da Hıdırellez coşkusu
Başkan Şerifoğulları, Kent Müzesi’ni inceledi
Vatandaşlar trafik konusunda bilgilendirildi
Erzurum için yağmur uyarısı
Çal köyünde 5 bin kişilik köy hayrı düzenlendi
Gondola binebilmek için iskelede dakikalarca sıra beklediler
Porsuk Çayı’ndaki köprüde fotoğraf çekenler yoğunluk oluşturdu