Kılıçdaroğlu, bayram tatili için Antalya’da

ANTALYA (İHA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı tatili için ailesiyle birlikte Antalya'ya geldi.

ANTALYA (İHA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı tatili için ailesiyle birlikte Antalya'ya geldi.

Belek'te bir otelde tatilini geçiren Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Bayar, ülkenin genel sorunları üzerine konuştuklarını belirterek, "İktidara giden yolda herkesin büyük bir sorumluluk üstlendiğini belirten Genel Başkanımız; sosyal medya ve basında partimizi yıpratıcı söylemlerden kaçınılması, gerekli kurullar dışında parti içi konuların kamuoyu önünde yandaş basına malzeme verecek şekilde konuşulmaması gerektiğinin altını çizdi. Enerjimizi parti içinde bir yerlere gelmek için değil ülkeyi bu kötü yönetimden kurtarmaya harcamamız gerektiğini vurgulayan Genel Başkanımız, herkesi kol kola, omuz omuza partimizin iktidarı için çalışmaya davet etti" dedi.

Siyaset Haberleri

TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davası) Türkiye olarak Uluslararası Adalet Divanı Sözleşmesi’nin 63. maddesi gereği biz de bu mahkeme süreçlerine müdahil olacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi: “Gazze’de kapsamlı ve sürdürülebilir bir ateşkesin derhal gerçekleştirilmesi çağrısında bulunuyoruz”
Çin Devlet Başkanı Xi, Paris’te Macron ve von der Leyen ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniye ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğretmen atamaları ile ilgili açıklama
Gazze’de ateşkesin 42’şer günlük üç aşamadan oluştuğu iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hamas’ın Türkiye’nin telkinleri ile verdiği kararı olumlu bulduğumuzu ifade ettiğim görüşmede, İsrail’in de kalıcı ateşkes için adım atması gerektiğini vurguladık. Batılı ülkeler başta olmak üzere...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile telefonda görüştü.
BM’den İsrail’e Refah konusunda “savaş suçu” uyarısı