Kilis’te jeneratörden sızan karbonmonoksit gazından 7 tarım işçisi zehirlendi

Kilis'in Musabeyli ilçesinde zeytin toplayan tarım işçileri jeneratörü açıp elektrikli soba ile ısınmak isterken karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Kilis'in Musabeyli ilçesinde zeytin toplayan tarım işçileri jeneratörü açıp elektrikli soba ile ısınmak isterken karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Kilis'in Musabeyli ilçesine bağlı Hüseyinoğlu köyünde yaşandı. İddiaya göre, Mersin'in Tarsus ilçesinden zeytin bahçesinde çalışmak için gelen 7 kişi, jeneratörü açıp elektrikli soba ile ısınmak isterken karbonmonoksit gazından zehirlendi. Jeneratörden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen şahıslar, olay yerine giden ambulanslarla Musubayli Entegre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan şahıslar daha sonra Kilis Devlet Hastanesine sevk edildi. Tedavi altına alınan şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı
1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 38 şüpheli tutuklandı
Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu: 3 yaralı
Bakan Tunç: “İstanbul’da 1 Mayıs gösterileri nedeniyle 65 kişi gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı”
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösteren ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 38’i çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isuzu servis otoparkında yangın: Alev alev yanan 15 araçtan geriye iskeletleri kaldı
Bingöl’de otomobil ata çarptı: Kazada 1 kişi hayatını kaybetti
“Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı
Kayseri’de ’Huzur 38’ uygulaması yapıldı
Kütahya’da uyuşturucu ticareti şüphelisi 1 kişi tutuklandı