Kiralık araçla hırsızlık yapan iki şüpheli tutuklandı

Aydın'ın Didim ilçesinde evden ve otodan hırsızlık olayı gerçekleştiren iki şüpheli Söke'de düzenlenen operasyonla yakalandı.

Aydın'ın Didim ilçesinde evden ve otodan hırsızlık olayı gerçekleştiren iki şüpheli Söke'de düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelilerin kaldıkları otel ve evde yapılan aramalarda çalınan malzemelere ele geçirilirken, iki şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Didim'de çeşitli yer ve zamanlarda meydana gelen ev ve oto hırsızlığıyla ilgili olarak Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada iki şüphelinin Didim'de "İkametten bisiklet hırsızlığı, Havuz Motoru hırsızlığı, Mutfak eşyaları hırsızlığı, 16 ayrı otodan akü hırsızlığı ve Otodan Muhtelif eşya hırsızlığı olaylarına karıştıkları tespit edildi. Şüpheliler B.B ve E.G hırsızlık için araç kiraladıkları, kiralık araçla gece geç saatlerde hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlendi. Hırsızların çaldıkları akü ve malzemeler ise Söke'de ele geçirilirken, kiralık olan araç ile şüphelilerin kaldıkları otelde ve ikametlerinde yapılan aramada diğer malzemeler ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen iki hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

İstanbul’da düzenlenen “Mahzen-34” operasyonunda elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi
İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-34” operasyonunda elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüpheli yakalandı.
Karısını tüfekle öldürüp intihar etti
Ankara’da iki aile arasında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Aynı eğlence merkezinde arka arkaya silahlı saldırı: 2 günde 2 yaralı
Alkollü araç kullanırken kaza yaptı, gülerek hastaneye gitti
Bağcılar’da kafeye silahlı saldırı: 1’i ağır 3 yaralı
Göztepe taraftarları ile iş yeri çalışanları arasındaki kavgada 6 gözaltı
Erzurum’da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı
Futbol turnuvasındaki bıçaklı kavga kamerada: 2’si ağır 3 yaralı