Kırklareli’nde 10 göçmen yakalandı

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinden yasa dışı yollarla Bulgarıstan'a geçtikten sonra Bulgar polisi tarafından yakalanıp Türkiye'ye geri gönderilen 10...

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinden yasa dışı yollarla Bulgarıstan'a geçtikten sonra Bulgar polisi tarafından yakalanıp Türkiye'ye geri gönderilen 10 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Demirköy ilçesi Yeşil-Boztaş köyü yol ayrımında uygulama yapan jandarma ekipleri M.K.'nin yönetimindeki aracı durdurdu. Araçta 3 Afganistan, 7 Suriye uyruklu toplam 10 yabancı uyruklu göçmen yakalandı.

Şahısların, bir ay önce yasa dışı yollarla Türkiye'ye geldiklerini, İstanbul'da bir süre kaldıktan sonra Bulgaristan sınırına gelip, 1 gün boyunca ilerledikten sonra Bulgar polisi tarafından yakalanarak, değerli eşyalarına el konulup, darp edilip Türkiye'ye geri gönderildiklerini söyledikleri öğrenildi.

Demirköy Jandarma Karakol Komutanlığına getiren kaçaklar, gerekli işlemlerinin ve sağlık kontrollerinin ardından Pehlivanköy Merkezine teslim edildi. 3 Afganistan uyruklu şahsa 2 bin 507 lira, araç sahibi ve aracı kullanan M.K.'ye toplamda bin 795 lira para cezası verildiği öğrenildi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Kontrolden çıkan motosiklet devrildi, sürücüsü yaralandı
Otomobille motosiklet çarpıştı; 1 ağır yaralı
Ekiplerden sürücülere denetim
Kamboçya’da mühimmat patlaması: 20 asker öldü
Küçükçekmece’de yeğenini aile meseleleri yüzünden bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı
Yoldan çıkıp fabrikanın bahçesine uçtu: 2 yaralı
Keşan’da bir evin bahçesindeki 2 köpek zehirlendi
Şahinler göz açtırmıyor
Seydikemer’de otomobil takla attı: 1 ölü
Ermenistan’ın 4 köyü Azerbaycan’a teslim etmesi kararı protestosu: 5 yaralı