Kırklareli'nde KOSGEB, beş girişimciye destek verecek

KIRKLARELİ (AA) - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kırklareli Hizmet Merkezi, beş girişimciye destek verecek.KOSGEB Kırklareli Hizmet...

KIRKLARELİ (AA) - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kırklareli Hizmet Merkezi, beş girişimciye destek verecek.

KOSGEB Kırklareli Hizmet Merkezi Müdürü Tarık Altuntaş, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırklareli’nde girişimci sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Girişimci kuruluna başvuruda bulunan beş girişimciye 110 bin lira girişimcilik desteği verilmesi kararı alındığını belirten Altuntaş, şöyle konuştu:

"Kırklareli girişimcilik potansiyeli yüksek bir il. Uygulamalı girişimcilik kurslarına katılarak iş fikirlerini uygulamaya başlayan girişimcilerimizin başvurularını değerlendiriyoruz. Girişimci kuruluna başvuruda bulunan beş girişimciye daha girişimcilik desteği verilmesi kararı alındı. Beş girişimciye 110 bin lira destek vereceğiz."

Altuntaş, girişimcilerin artması için çalıştıklarını kaydetti.

Yerel Haberleri

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi
Göcenoluk’ta yağmur duası ve sıla-i rahim etkinliği
Muş’ta iki ailenin husumeti barışla sonlandı
Kastamonu’da Hıdırellez coşkusu
Başkan Şerifoğulları, Kent Müzesi’ni inceledi
Vatandaşlar trafik konusunda bilgilendirildi
Erzurum için yağmur uyarısı
Çal köyünde 5 bin kişilik köy hayrı düzenlendi
Gondola binebilmek için iskelede dakikalarca sıra beklediler
Porsuk Çayı’ndaki köprüde fotoğraf çekenler yoğunluk oluşturdu