Kışanak’ın evindeki arama sona erdi

Terör soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak'ın evindeki arama sona erdi.

Terör soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak'ın evindeki arama sona erdi. Polis, evde bulunan 2 bilgisayar, hafıza kartları ve bazı kitapları incelemek üzere emniyete götürdü.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşturması çerçevesinde haklarında gözaltı kararı çıkarılan Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak Diyarbakır Havalimanı'nda, Fırat Anlı ise evinde gözaltına alınmıştı. Kışanak ve Anlı'nın gözaltına alınmasının ardından evleri ile belediye binasında arama başlatılmıştı. Kışanak'ın Kayapınar ilçesi 75 Metre Yol üzerinde bulunan evindeki arama tamamlandı. Yaklaşık 2 saat süren aramada polis, evde bulunan 2 bilgisayar, hafıza kartları ve bazı kitapları alarak, incelemek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Türkiye Haberleri

(Özel) "Tarlasını yola çevirenlere" kızdı, tabelayı dikti
Dershaneden dönerken bombalı saldırıda şehit olan Oğulcan’ın annesi, evladının okul elbisesiyle hasret gideriyor
Niğde’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Yurtta hava durumu
Bakkaldaki hırsızlık şüphelisi kedi çıktı
Kıyı Emniyeti: "Haydarpaşa önünde karaya oturan gemi nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği, çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır."
Kıyı Emniyeti: "ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin kurtarılması için harekete geçildi."
Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası
Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankara’da protesto etti
Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı