KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu'na 16 yıl önce çekilen fotoğraf hediye edildi

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hafta sonunu Antalya'da geçiren KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na 1998 yılında çekilen bir fotoğrafı hediye etti.Antalya...

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hafta sonunu Antalya'da geçiren KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na 1998 yılında çekilen bir fotoğrafı hediye etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bazı açılış ve temaslar için Antalya'ya gelen KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, dün öğleden sonra kentten ayrıldı.

Eroğlu'nu Antalya Havalimanı'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Türel uğurladı. Havalimanı VIP salonunda gerçekleşen uğurlama sırasında Türel, Eroğlu'na bir sürpriz yaptı. Başkan Türel, ATSO Başkan Vekilliği görevindeyken, o dönem KKTC Başbakanı olan Eroğlu'na 4 Aralık 1998 tarihinde yapılan ziyarette çekilen bir fotoğrafı verdi.

Fotoğrafı inceleyen Eroğlu, kendisini 16 yıl öncesine götüren fotoğraf için Türel'e teşekkür etti. Türel ise "Bu güzel hatırayı KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Derviş Eroğlu'na, Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla uğurlarken takdim etmekten şeref duyuyorum" ifadesini kullandı.

Güncel Haberleri

Malatya’da şimşekler geceyi aydınlattı
102 yaşındaki Zeliha teyzeye yaş günü kutlaması
2 motosiklet çarpıştı, 2 yaralı
Malatya Turgut Özal Üniversitesi 6 Yaşında
Arapgir’de çekilen ’Mendebur’ filminin galası İstanbul’da olacak
Başkan Sadıkoğlu: "Kışla Caddesi esnafı ticaretine nerede devam edecek?"
Malatyalı depremzede çocuklara Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan sürpriz
Malatya’ya sağlık yatırımları arttırılıyor
Taşkın’dan parklarda inceleme
Yaka ile Dilek Mahalleleri arasındaki ulaşım rahatlatılıyor