Kocaeli’de bıçaklı kavga: 2 yaralı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.Olay, 19.00 sıralarında İlimtepe Mahallesi İlimtepe Kültür Merkezi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler ile E.Ş. ve...

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.
Olay, 19.00 sıralarında İlimtepe Mahallesi İlimtepe Kültür Merkezi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler ile E.Ş. ve U.Ş. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle bıçaklanan E.Ş. ve U.Ş. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulmasıyla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan 2 yaralı hastaneye kaldırıldı.
Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Asayiş Haberleri

Bakan Yerlikaya: “Hatay merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-47’ operasyonlarında elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildi, 51 şüpheli yakalandı”
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: “S.S.’nin yasa dışı yollarla yurtdışına kaçırılması ile ilgili 3 sivil şahıs ve 1 komiser gözaltına alınmıştır.”
Esenyurt’ta 2 motorcu sokak ortasında rastgele ateş açtı
Sultangazi’de 4 iş yerinin olduğu bina alev alev yandı
Aracın çarptığı yaşlı adam 30 metre savrularak hayatını kaybetti
Alzheimer hastası yaşlı adam 4 katlı binanın bodrum katındaki kuyuda ölü bulundu
Sulama kanalına giren Muhammet’in cansız bedenine ulaşıldı
Dengesini kaybederek düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Kereste fabrikasında korkutan yangın
Adıyaman’da 120 inşaat işçisi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu