Konferansa Başbakan Binali Yıldırım da katılacak

20-21 Ekim 2017 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan '10. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı'na Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.

20-21 Ekim 2017 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan "10. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı'na Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.

Bilgi Güvenliği Derneği (BGD) tarafından Gazi Üniversitesi (GÜ), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) işbirliği ile düzenlenen ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı (UDHB) ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından desteklenen "10. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı" 20-21 Ekim 2017 tarihlerinde yapılacak. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu merkez bina konferans salonunda gerçekleştirilecek programa Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.

10. kez düzenlenmekte olan uluslararası konferansın bu yılki ana teması ise, "Siber Güvenlik ve Yapay Zekâ" olarak belirlendi. Katılımın herkese açık ve ücretsiz olduğu etkinlikte, katılımcılara bilinçlendirme ve bilgilendirme eğitimleri de veriliyor.

Siyaset Haberleri

MHP lideri Bahçeli: "(28 Şubat davası hükümlülerinin tahliyesi) Cezaevinde güçlük çeken insanları dikkate aldığınızda bunu takdirle karşılamaktan başka bir şey düşünülmemelidir"
Nebi Hatipoğlu: "Vatandaşa yönelik vaatler sunulmasının önemi umarım kavranmıştır"
ABB Başkanı Yavaş’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı
CHP Genel Başkanı Özel, İBB Başkanı İmamoğlu’nu ziyaret etti
Terme’de binlerce Türk bayrağı dağıtıldı
Kosova’da barış ve huzurun teminatı: Türk askeri
YRP Genel Başkanı Erbakan: "28 Şubatçıların affedilmesinin zamanlaması bize manidar geliyor"
Bakan Uraloğlu: "Bin 714 kilometre olan otoyol ağımız 3 bin 726 kilometreye ulaştı"
Kaymakam Canpolat mahalle muhtarları ile bir araya geldi
Eski MHP İlçe Başkanı Nihat Atlı, ölümünün 1. yıl dönümünde kabri başında anıldı