Kontrolden çıkan kamyonet köprüden uçtu: 4 yaralı

Kastamonu'da kontrolden çıkan kamyonet köprünün bariyerlerini kırarak yaklaşık 6 metre yükseklikten yola uçtu.

Kastamonu'da kontrolden çıkan kamyonet köprünün bariyerlerini kırarak yaklaşık 6 metre yükseklikten yola uçtu. Kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da Sunta Köprülü Kavşağında Ferit D. (35) idaresindeki 37 BE 550 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 6 metre yüksekliğindeki köprünün demir bariyerlerini de kırarak yola uçtu. Yaklaşık 25 metreden yola uçan kamyonetin sürücüsü Ferit D. ile Tufan Küçük (25), Hasan Bülent Eynihan (42) ve Veli Akgün yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası köprünün giriş ve çıkışları kesildi. Karayolları ekipleri, yolda temizlik çalışması yaptı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kontrolden çıkan kamyonet köprüden uçtu: 4 yaralı

Kontrolden çıkan kamyonet köprüden uçtu: 4 yaralı

Asayiş Haberleri

AFAD: "İran, Dışişleri Bakanlığımız aracılığıyla ülkemizden gece görüşlü arama kurtarma helikopteri talep etmiştir. Van ve Erzurum AFAD il müdürlüklerimizden 32 dağcı arama kurtarma personeli ile 6 araç bölgeye intikal e...
AB, İran’ın yardım talebi üzerine uydu haritalama hizmetini devreye soktu
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 şüpheli tutuklandı
Kontrolden çıkan motosiklet devrildi, sürücü hayatını kaybetti
Siverek’te kaza yapan otomobil cayır cayır yandı: 1 yaralı
İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Muhsin Mensuri, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin helikopteri ile temas kurduklarını belirterek, “Bir kaç kez helikopterdeki 2 kişi ile irtibat kurduk ve konuştuk. İki kilometrelik bir alan iç...
Bayrampaşa’da Forum İstanbul AVM’de intihar girişimi
Vali Hatipoğlu, patlamada yaralanan jandarma personelini ziyaret etti
Diyarbakır’da çalılıklarda mahsur kalan 2 çocuk kurtarıldı
Isparta’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı