Konyaspor-Kayserispor maçını Ali Şansalan yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 35. haftasında yarın oynanacak olan 4 karşılaşmalarda görev alacak hakemleri açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 35. haftasında yarın oynanacak olan 4 karşılaşmalarda görev alacak hakemleri açıkladı.

Süper Ligin 35.haftasında 16 Nisan 2021 Cuma günü Medaş Konya Büyükşehir Stadyumunda saat 16.00'da oynanacak olan İttifak Holding Konyaspor ile Hes Kablo Kayserispor maçında görev yapacak hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamada İttifak Holding Konyaspor ile Hes Kablo Kayserispor maçını Çanakkale Bölgesinden Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını Kamil Çetin ve Candaş Elbil yapacak. Maçın 4.Hakemi Burak Pakkan. Maçın VAR ve AVAR Hakemleri maç günü açıklanacak.

Spor Haberleri

Dostluk Turnuvası tamamlandı
İbrahim Öztürk ameliyat oldu
Ahmetli’de GSB Spor Okulundan yetişen basketbolcu Şeyma Aydın Manisa’nın gururu oldu
TFF 3.Lig 1.Grup: Arguvanspor: 3 - Talasgücü Belediyespor: 4
Diyarbakır’da Fenerbahçeli taraftar, Icardi’nin ’Sınır dışı’ edilmesi için polise şikayette bulundu
Kayserispor U17 takımı son 4 takım arasına kaldı
Yolların kaygan olması sebebiyle 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İstanbul etabı nötralize edildi. Bisikletçiler, yine planlanan güzergahta, Caddebostan Sahili’nde 5 yerine 1 tur atarak Sultanahmet Meydanı’...
İstanbul Yarı Maratonu’nu erkeklerde Faslı atlet Hicham Amghar, kadınlarda ise Kenyalı atlet Sheila Chelangat kazandı.
Öğrenciler sağlıklı beslenmeyi öğreniyor
Fabrika Voleybola ilgi büyük