Konyaspor’da Gaziantep FK maçı hazırlıkları tamamlandı

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın iç sahada Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşmanın son çalışmasını yaptı.

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın iç sahada Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşmanın son çalışmasını yaptı.

Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve çabukluk çalışması ile başladı. Futbolcular, 5'e 2 ile devam eden antrenmanı taktik çalışma ile sonlandırdı.

Yeşil-beyazlı ekip, antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda yarın saat 13.30'da başlayacak karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak.

Spor Haberleri

Türkiye Basketbol Süper Ligi: Manisa BBSK: 80 - P. Karşıyaka: 98
TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 2 - Denizlispor: 1
TFF 2. Lig’de play-off eşleşmeleri belli oldu
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Amed Sportif Faaliyetler, ligin 38. haftasında Menemen FK ile 0-0 berabere kalarak sezonu 81 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.
TFF 2. Lig: Karaman FK: 1 - Somaspor: 4
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (İlk yarı)
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Esenler Erokspor, ligin 38. haftasında Serik Belediyespor’u 6-0 mağlup ederek sezonu 83 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.
Arsenal, Bournemouth karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Golden Horn Rowing Cup’ta ilk gün tamamlandı
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (Maç devam ediyor)